Tarieven

Veel zorgverzekeraars vergoeden mijn therapie geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van de polis die u hebt afgesloten. Kijk op www.de-nfg.nl zorgverzekeraars of informeer naar de polisvoorwaarden van uw eigen zorgverzekering.


Individueel
Intakegesprek à 1 uur: € 90,00
Intakegesprek à 1 ¼ uur: € 112,50
Consult à ½ uur:  € 45,00
Consult à 1 uur : € 90,00
Consult à 1¼ uur:  € 112,50
Consult à 1½ uur : € 135,00


Relatietherapie
Intakegesprek beide partners à 1 ¼ uur: € 137,50
Consult beide partners à 1 uur : € 110,00


Oudergesprekken
Consult ouder(s) en kind à 1 uur : € 110,00


Betalingen

De facturen dienen per bank te worden overgemaakt. Alle informatie hierover vindt u terug op de te ontvangen facturen. Het aantal benodigde sessies hangt uiteraard af van de hulpvraag en het verloop van het proces.


Afspraak afzeggen of wijzigen
Afspraken dienen uiterlijk 24 uur voor het tijdstip van de afspraak geannuleerd te worden. Dit kan alleen telefonisch! Annulering in het weekend is niet mogelijk, dus dient op vrijdag voor 17.00 uur te geschieden. Bij het niet tijdig annuleren wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.


Ben u geïnteresseerd geraakt of wilt u graag meer informatie? Mail mij gerust, dan neem ik binnen 24 uur contact met u op.

Mirte Kids

Mirte Kids is o.a. gespecialiseerd in behandeling van kinderen en jongeren met psychische, mentale en/of emotionele problemen.

Bekijk

Mirte in Bedrijf

Mirte in Bedrijf werkt met werkgevers die zich bewust zijn van de noodzaak om te investeren in medewerkers als basis voor een gezonde en succesvolle organisatie.

Bekijk