Vanuit je vertrouwde omgeving

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je niet naar een therapeut kunt of wilt. Misschien kun je lastig het huis uit, misschien past het niet in je dagschema. Of misschien vind je het net even een te grote stap. In dergelijke gevallen kan online therapie uitkomst bieden. Online therapie biedt psychologische hulp vanuit je vertrouwde omgeving.

Breed aanbod

Er zijn programma’s speciaal ontwikkeld voor kinderen en volwassenen.  Aanwezige programma’s zijn onder anderen: Mindfulness, diverse angstklachten, emotie-eten, grip op emoties, piekeren,  eenzaamheid, zelfvertrouwen, opkomen voor jezelf, zelfbeeld, relatieproblemen, burn-out etc. In totaal beschikt praktijk Mirte over 95 online programma’s.

Online

Tijdens het eerste telefonische contactmoment wordt overlegd of een online programma geschikt is voor jou en jouw klacht. Er bestaat ook de mogelijkheid tot het volgen van therapie in combinatie met het volgen van een online programma. In het online programma wordt er helder uitleg gegeven over de werking van het programma, zijn er filmpjes, vragenlijsten en opdrachten. Er is e-mailcontact mogelijk via het berichtenverkeer.

Wil je weten of online therapie geschikt is voor jou of jouw kind, neem dan gerust contact op.

Contact opnemen