Enthousiast, nieuwsgierig, positief

Ik ben altijd een mensen-mens geweest. Vanuit enthousiasme, nieuwsgierigheid en positiviteit leg ik makkelijk contact met mensen. Uitdaging en ontwikkeling zijn kernwaarden in mijn leven. Zo begon ik op latere leeftijd met een nieuwe uitdaging. Na eerst met veel plezier als operatie-assistent en leerlingbegeleider te hebben gewerkt, ben ik de studieboeken weer in gedoken.

Samenwerking

In 2006 heb ik Praktijk Mirte opgericht. Sindsdien werk ik in de particuliere sector voor kinderen, jongeren en volwassenen. Het is een beetje cliché om te melden, maar ik ervaar mijn werk als het mooiste werk wat er is. Naast psychosociaal therapeut, ben ik EMDR therapeut en relatietherapeut.

Het afwisselend werken met mensen van verschillende leeftijden en uiteenlopende psychische en mentale klachten houd mij scherp. Ik volg dan ook met regelmaat (bij)scholingen en spar regelmatig met collega’s vanuit verschillende disciplines. Ik heb supervisie van een klinisch psycholoog om zo mijn kennis en vaardigheden als therapeut nog verder te ontwikkelen. Daarnaast verdiep ik mij in de neurowetenschap en neuropsychologie vanuit een brede en verdiepende interesse. Voor het bedrijfsleven heb ik Mirte In Bedrijf opgericht, waar ik o.a. werkzaam ben voor Ambulance Oost, Benchmark Electronics, Du Gardijn, Bolletje B.V, Masevon en VDL ETG.

Neem gerust een kijkje op mijn website. Heb je vragen, dan mag je me geheel vrijblijvend bellen of mailen.

Contact opnemen