Wat ik voor u kan betekenen

Mirte in Bedrijf werkt met werkgevers die zich bewust zijn van de noodzaak om te investeren in hun medewerkers als basis voor een gezonde en succesvolle organisatie. Een investering die zichzelf weer terug verdient. Mirte in Bedrijf richt zich op preventie en biedt tevens therapeutische begeleiding bij ziekteverzuim ten gevolge van psychische-, psychosomatische- en/of  psychosociale problemen. Er zijn verschillende trajecten mogelijk, afhankelijk van het probleem en de hulpvraag.


Intake
Intake

“Na aanmelding volgt een intakegesprek waarin we kennismaken en de hulpvraag duidelijk formuleren.”

De therapie
De therapie

“De therapie wordt afgestemd op de gedachten, gevoelens, gedragingen en ervaringen van de cliënt.”

Afronding
Afronding

“In overleg met u als cliënt wordt de therapie beëindigd met als streven dat alle behandeldoelen gerealiseerd zijn.”

Individueel

Individuele trajecten: therapeutische begeleiding bij ziekteverzuim t.g.v. psychische, psychosomatische en psychosociale problemen. Onze kernwoorden zijn: pragmatisch,  cliënt- en doelgericht.  Doel is dat de werknemer weer volledig, duurzaam inzetbaar is.

Meer lezen

Trauma

Individuele traumatrajecten: hulp voor slachtoffers en getuigen van een schokkende gebeurtenis. MIB is gespecialiseerd om mensen te begeleiden die een traumatische ervaring hebben meegemaakt, waarbij sprake is van een Post Traumatische Stress Stoornis.

Meer lezen

Totaal

Fysiek en mentaal fit trajecten: Mirte in Bedrijf werkt nauw samen met fysiotherapeuten en personal trainers. Zij kunnen  vroegtijdig knelpunten van gezondheid en vitaliteit bij uw werknemers signaleren.  Er worden verschillende programma’s aangeboden.

Meer lezen

In samenwerking met:

Mirte Kids

Mirte Kids is o.a. gespecialiseerd in behandeling van kinderen en jongeren met psychische, mentale en/of emotionele problemen.

Bekijk

Praktijk Mirte

Praktijk Mirte is een praktijk voor psychosociale hulpverlening, EMDR therapie en relatietherapie. Ik begeleid zowel kinderen, jongeren als volwassenen.

Bekijk